Altijd & overal in contact.

Noblito is een startende onderneming die op een vernieuwende en innovatieve manier actief wil bijdragen tot een betere dienstverlening om een antwoord te bieden aan de problematiek van onze vergrijzende maatschappij.

Noblito verbindt

Afbeelding connectie tussen buurt, zorgorganisaties en sociale kring

Sociale kring verruimen

Bij registratie van een oudere kan Noblito contactverzoeken verzenden. Nieuwe contacten kunnen op hun beurt weer andere mensen uitnodigen. Ook voor activiteiten zijn er uitnodigingen mogelijk.

Sociale kring activeren

De Noblito-contacten krijgen een herinnering om contact op te nemen met iemand die er misschien nood aan heeft. Dit kan met een zorgbabbel tijdens een bezoek of een telefoongesprek.

Generaties verbinden

Dankzij gedeelde foto’s en een kalender kunnen contacten op een eenvoudige wijze foto’s en geplande bezoeken delen. De status-update van een oudere houdt zijn of haar contacten op de hoogte.

Ambities

Nobito zal bijdragen een oplossing te bieden aan het groeiend aantal senioren tegenover een complexer wordend maatschappelijk vraagstuk rond een kwaliteitsvol, aangepast en betaalbaar zorgaanbod.

Noblito wordt hierbij gedragen door de Cronos Groep. Cronos stimuleert innovatief ondernemen waarbij nieuwe en innovatieve technologieën voorop staan.

Afbeelding koppel handen vasthouden

Hoe werkt Noblito?

Hoe begin je met Noblito?

Een verhaal van Noblito

Waarom Noblito Steunen

Engagement

In de eerste plaats omdat u elke mens, ook de kwetsbare mensen, waardevol vindt en er iets voor over heeft om dat ook in de praktijk te ondersteunen.

Zorgkost

Als kwetsbare mensen geholpen en emotioneel ondersteund worden door mensen uit hun sociale kring, verbetert hun levenskwaliteit en vermindert de maatschappelijke kost.

Investeren

Noblito steunen is investeren in een betere inclusieve samenleving.

Contact